Senin, 04 Juni 2018

Pesta Buku Bandung



Lagu "Pesta Buku Bandung" didedikasikan untuk IKAPI Jawa Barat yang secara konsisten menggelar Pameran Buku di Jawa Barat, dengan berbagai judul event yang tetap intinya Pameran Buku.

Judul: Pesta Buku Bandung
Penyanyi: Ina Hamid Tria
Rampak: Rangga, Yasa, Faris, Aldi, Denden, Aulia, Jihan, Tyas, Tasya, Salma,Nazwa
Ciptaan: Dhipa Galuh Purba
Aransemen Musik: Ayah Amor


PESTA BUKU BANDUNG

Hayu batur urang ngajugjug ka Braga
Kapan maneuh aya Pésta Buku Bandung
Alpukahna ku IKAPI Jawa Barat
Rampak gawé babarengan Pemkot Bandung

Buku… sumber élmu jeung panemu
Ngagelarkeun sirung unggul
Ku buku… nagri téh maju

Buku… jadi guru saban waktu
Jadi sobat saban mangsa
Ku buku… nagri téh punjul

REF
Ngarumat buku di Pésta Buku
Sugih pangarti jembar ku pangabisa
Ngarumat buku di Pésta Buku
Nambahan élmu keur bekel kahirupan

Pésta Buku Bandung
Muga sing manjang
Nu bakal natrat
ngarumat Jawa Barat


Ranggon Panyileukan, 2010



Comments
0 Comments

0 komentar: