Jumat, 18 Oktober 2019

Puadé Mingsal




PUADÉ MINGSAL

Dhipa Galuh Purba

Basa Putri Karomah
ngabérok urang
alangkara mendet
duriat mudal
najan cadas,
haté anjeun siga wadas
sakali ngarecah
tangtu burakrakan

Kolébat sakingki
minuhan rasa
belentrang ninggang
taméng asih
Palagan nafsu
sapeuting jeput
durias nyingkab, naha bet pugag?

Teuteup deudeuh
ngiuhan huru asmara nirca
tiis, jempling, tingtrim
anjeun tetep nirmala

 

Cianjur, 23 Juli 2005


Comments
0 Comments

0 komentar: