Jumat, 18 Oktober 2019

Na Pajaratan Cinta






NA PAJARATAN CINTA

Dhipa Galuh Purba

Bulan sapasi
Béntang sukan-sukan
Sukma kariaan
tepung na balandongan katresna
Asmara hajatan
Geter-geter cinta
Lugay katompérnakeun

Sawindu piraku lali
Bulan sapasi nu nyaksi
Halabhab wahangan
Nganti hujan salaksa duriat
Rambut widadari
Beungkeutan tina leunjeuran haté
Medar asih kana bulan
Angin mawa dangding
Kacapi nganteurkeun tembang

Asih pasini, lugay dina kembang samoja
Taneuh beureum, papaés nu moal sirna

2003

Comments
0 Comments

0 komentar: